Meedoen

Bent u actief in de bouw en wilt u participeren? Dat is mogelijk. Wij zijn altijd op zoek naar bouwbedrijven die er niet voor terugdeinzen om hun kennis te delen met een groot publiek. Neem contact met ons op via de contactpagina. Wij nemen telefonisch contact met u op voor een kennismaking.

Over Bouw Nou Op

Zoals u wellicht op de homepagina heeft gelezen is deze website ontstaan uit een samenwerking van twee specialisten in de bouw. Beide bedrijven zijn bekende spelers in zowel de Nederlandse als de Belgische markt. Door het allround karakter van beide bouwbedrijven kennen ze de markt (en de andere spelers in de markt) door en door. Doordat de bedrijven meer dan 20 jaar actief zijn in het vakgebied hebben ze een heus netwerk weten op te bouwen. Ieder bedrijf heeft zijn eigen specialiteit. Bij projecten worden de betreffende bedrijven ingeschakeld en gezamenlijk wordt de opdracht voltooid.

Hoe gaat het in zijn werk?

De bovenstaand beschreven werkwijze vertalen wij naar het blog Bouw Nou Op. Alleen bedrijven die bewezen goed werk leveren krijgen de ruimte om deze kennis te etaleren. Bedrijven waar wij in het dagelijks leven geen projecten mee uitvoeren krijgen niet de mogelijkheid om bijdragen te leveren in de vorm van artikelen. Dit om de kwaliteit te waarborgen, zowel bij bouwprojecten als op ons blog.

In welke branches kan ik artikelen verwachten?

De bouw is een breed begrip, zodoende zal u uiteenlopende onderwerpen tegenkomen. Onderstaand een aantal voorbeelden van onderwerpen die u mag verwachten.

trappenTrappen en kozijnen

Van der Kolk BV trappen en kozijnen legt stapsgewijs uit hoe u zelf een trap bekleed met laminaat, pvc of tapijt. Daarnaast wordt uitgelegd hoe u houtrot in kozijnen kunt voorkomen.

elektriciteitElektriciteit

Elektricien Koldijk legt uit hoe u elektriciteit aanlegt in uw woning. Denk aan verlichting en stopcontacten, of domotica. Door een goede installatie voorkomt u stroomstoring of kortsluiting achteraf.

schilderwerkSchilder- en stucwerk

Stukadoorsbedrijf en schildersbedrijf A. Van de Velde demonstreert hoe u het buitenschilderwerk onder handen neemt. Het is eveneens mogelijk om eigenhandig stucwerk aan te brengen. Arie van de Velde legt u uit hoe u tot een perfect resultaat komt.

glaszetterGlas

Redeco glaszetter adviseert op het gebied van het vervangen van glas en de diverse glassoorten. Wist u bijvoorbeeld dat er HR+++ glas op de markt is? Redeco ligt toe waar dit voor staat en wat het voordeel is van deze glassoort.

isolatieIsolatie

Javo Isolatie gaat dieper in op de diverse isolatiematerialen, spouwmuurisolatie en vloerisolatie. Wat zijn aandachtspunten indien u overweegt uw woning te isoleren? Javo Isolatie is vanwege haar kennis en ruime ervaring als geen ander in staat om u hierbij van dienst te zijn.

timmerwerkTimmerwerk

Matisco is groots in dakkapellen en allerlei timmerwerk (wat men in Vlaanderen schrijnwerk noemt). Verwacht handige tips voor het vervaardigen van kasten, gevelbekleding en kozijnen. Matisco weet alles van hout en de bewerking ervan.

Comments are closed