Badkamerrenovatie mogelijkheden

Badkamerrenovatie mogelijkheden

Heb je plannen om je badkamer te renoveren en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Dan ben je hier op de juiste plek. We hebben de beste mogelijkheden voor jou op een rijtje gezet.
Ben je ook nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Mogelijkheid 1: Mediterraanse badkamer

Een mediterraanse badkamer wordt ook wel een Marokkaanse badkamer genoemd. In deze badkamer maak je gebruik van Marokkaanse tegels, halfronde spiegels en een goudkleurige kraan.

Mogelijkheid 2: Een ton sur ton badkamer

Vraag je je ook af wat ton sur ton inhoudt? Het betekent dat je één basiskleur kiest en vervolgens van die basiskleur verschillende tinten in de badkamer toe past. Het gaat in deze trend om een rustige badkamer met balans.

Mogelijkheid 3: De combibadkamer

Een andere mogelijkheid op het gebied van badkamers is de combibadkamer. Hiermee wordt bedoelt dat er een combinatie is van stucwerk en tegels. Stucwerk is ook nog eens makkelijk te verven, waardoor je gemakkelijk de kleur kan aanpassen.

Mogelijkheid 4: De wellness badkamer

De wellness badkamer staat voor ontspanning en rust. In deze badkamer moeten houttinten en jungle planten erg aanwezig zijn. Dit geeft namelijk dat echte natuurlijke rust gevoel. Daarnaast maak je het af met een mooie inloopdouche en sauna.

Mogelijkheid 5: Een retro badkamer

Om je badkamer om te toveren in de retrostijl moet je gebruikmaken van pastelkleuren, terazzo tegels en een er een ovale spiegel in plaatsen. De iets lichtere variant van de retro badkamer is de scandinavische badkamer. Deze badkamer is iets rustiger.

Mogelijkheid 6: De tegelcombinatie

Vaak werd er maar 1 soort tegel gebruikt voor de badkamervloer en -wand. Nu is juist de trend om 3 verschillende soorten tegels te gebruiken voor je badkamer. Gebruik niet meer, want dat wordt te veel. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor 2 kleine tegels en 1 grote of juist 2 grote en 1 kleine. Die keus is helemaal aan jezelf.

Heb je nu een idee voor welke stijl bij jou past? Met deze tips maak je de voorbereiding van jouw badkamerrenovatie compleet!

Comments are closed